MERKEN


Na veel experimenteren en uittesten wordt er bij Barberelle uitsluitend gewerkt met onderstaande merken. Het ene merk is het andere niet en dat is dan ook de reden dat er voor kleuringen, verzorging en haarverlenging gebruik wordt gemaakt van verschillende merken.   

♔ Wella Professionals

De permanente kleuringen, spoelingen, toners en blondeerproducten van Wella staan voor het hoogst haalbare op het gebied van haarkleuringen.
• Pure gebalanceerde kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans
• ME+, tot 60x minder kans op het ontwikkelen van een nieuwe allergie voor haarkleuringen
• Minder schade aan het haar, kleuring na kleuring
• Met tot 100% grijsdekking; tot 3 oplichting niveaus

♔ Remi Cachet 

De 'Elegance Range' van Remi Cachet is gemaakt van de fijnste handgeselecteerde haren uit de zuidelijke delen van Rusland en Mongolië. Door een speciaal afwerkingssysteem vallen deze weften (matten/banen) bijna niet uit. Het is 'double drawn Remy haar' dat wil zeggen dat alle haren even lang zijn en dat alle haarschubben dezelfde kant op staan. Dit zorgt ervoor dat de haren bijna niet klitten en pluizen, in tegenstelling tot Chinees en Indiaas haar.
Met de juiste verzorging en goed onderhoud gaat dit haar tot wel 12+ maanden mee! 

BEHANDELINGEN

♔ Wassen, knippen en föhnen

Eerst wordt er altijd onder het genot van wat te drinken besproken wat de wensen van de klant zijn. Laten groeien? Weer gezond? Lekker stuk eraf? Pas als we elkaar goed begrijpen zal het haar gewassen en verzorgd worden met de producten van L'Oréal Professional met een fijne hoofdmassage. Na het in model knippen wordt het haar gedroogd of naar wens in model geföhnd, gekruld, gestijld of opgestoken.  

♔ Verschillende kleuringen

Het aanbod aan kleuringen is eindeloos en hangt echt af van de wensen van jou als klant. Ook hier geld weer dat er eerst genoeg tijd besteed wordt aan een adviesgesprek zodat we elkaar goed begrijpen en er een prijsindicatie gegeven kan worden. Soms, als de wensen heel specifiek zijn of het haar in slechte conditie is, wil ik eerst een vrijblijvend consult inplannen alvorens een afspraak te maken. Vooral bij vrouwen met lang haar heeft dit mijn voorkeur; het is belangrijk dat kapster en klant elkaar goed begrijpen en het is de verantwoordelijkheid van de kapster dat het eindresultaat goed is. 

♔ Haarverlenging

Voor de haarverlenging maken wij bijna altijd gebruik van hetzelfde bevestigingssysteem tenzij de klant een andere voorkeur heeft. Bij dit bevestigingssysteem wordt er eerst een baan in het haar gecreëerd met behulp van microringen, hier worden de weften (banen) aan bevestigd met naald en draad. Hierdoor heb je dubbele support en dus geen plekken waar het haar trekt/schuurt. Dit systeem is geheel onschadelijk voor het eigen haar.
 
Voor een haar verlenging is minimaal 120 gram nodig; indien je alleen voller haar wil is 60/70 gram voldoende. (zie prijzen)
Het inzetten van het haar duurt ongeveer 2 uur en de prijzen zijn inclusief in model knippen en stylen. 

De verdeling van het haar (aantal banen) hangt af van de hoeveelheid haar die we plaatsen en varieert van 1 tot 4 banen. 

Het advies is om tussen de 6-8 weken het haar omhoog te laten plaatsen omdat het met je eigen haar meegroeit. 

Neem voor meer informatie gerust contact op via Instagram of stuur een mailtje! Appen of bellen mag ook naar 0648628474. Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, mocht je daarna een afspraak willen inplannen worden de extensions besteld. De extensions zijn namelijk niet op voorraad en worden pas besteld als er een afspraak ingepland staat en er een aanbetaling is voldaan.