Barberelle

Mijn naam is Britt Frerichs. In 2016 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt door Barberelle op te richten. Knippen deed ik al langer (vanaf 2012), maar mijn eigen salonnetje was een droom die uitkwam. Ik heb de allround kappersopleiding afgerond en ben daarnaast opgeleid bij Cosmo Hairstyling in Amsterdam Zuidoost Als het aankomt op haar en haarverzorging raak ik niet uitgepraat. Het adviesgesprek is voor mij dan ook erg belangrijk. In welke staat bevind je haar zich nu? Waar wil je naartoe? Hoe gaan we dat bereiken? 

Mijn visie is dat elke vrouw met een goed gevoel naar mijn salon komt en met een nog beter gevoel mijn salon weer verlaat. Mijn missie is om luxe haarverzorging, deskundig advies en een perfect kapsel voor iedereen toegankelijk te maken.

Als kapster zou je zeggen dat ik er van hou om flinke stukken haar af te knippen maar wat ik stiekem het allerleukste vind zijn mijn zogenoemde 'projecten'. Vrouwen die van donkerbruin naar lichtblond willen, of bijvoorbeeld vrouwen die ernstig beschadigt haar hebben. Voor mijn geliefde projecten spreek ik zogeheten behandelplannen af en adviseer ik bijvoorbeeld om 1 keer per 3 maanden te komen knippen om het haar gezond te laten groeien, of om 1 keer per 3 maanden de uitgroei bij te laten werken. De meeste voldoening haal ik namelijk uit gezond en stralend haar!