Philosophy

Communicatie is voor mij de sleutel tot succes, zowel voor kleuringen als voor het knippen van een kapsel dat het best bij mijn klant past. Openheid en transparantie naar klanten toe vind ik heel erg belangrijk. Ook werk ik uitsluitend op afspraak zodat ik voor elke klant voldoende tijd kan nemen. 

Vertrouwen is iets dat opgebouwd moet worden, ook tussen kapster en klant. Ik ben iemand die het liefst zelf haar haren knipt omdat het toch altijd nèt iets te kort geknipt wordt. De klant is voor mij echt koning dus 1 centimeter is 1 centimeter. U kunt bij mij rekenen op een eerlijk advies over de mogelijkheden voor uw haar. Ook op het gebied van kleuringen vind ik het belangrijk om goed rekening te houden met de haarconditie. Het is mijn verantwoordelijkheid dat mijn klant en ik elkaar goed begrijpen net zoals dat het aan mij is om de klant uit te leggen wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. 

Wat is het einddoel en hoe kunnen we dat bereiken zonder het haar ernstig te beschadigen. Droog haar is te behandelen, beschadigd haar moet uiteindelijk toch afgeknipt worden. Maar met (zoals mijn vader altijd zegt) moed, beleid en trouw kun je alles bereiken zonder dat je haar afbreekt. Geduld is een schone zaak. Mijn advies is altijd vrijblijvend dus aarzel niet om contact op te nemen dan kijken we samen wat er mogelijk is!